TÜRKÇE EĞİTİMİ ABD

2. Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi.

06.12.2023 12:26

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “2. Mezunlar Buluşması” farklı dönemlerde mezun olan öğrencilerimizi bir araya getirdi. Google Meet üzerinden yapılan çevrimiçi buluşmaya Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muhammed TUNAGÜR,  Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Teymur EROL, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı akademik personeli ve mezunlarımız katıldı.

Mezunlar buluşmasında konuşan Ana Bilim Dalı Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman AYDENİZ, “Ana Bilim Dalı olarak öğrenci ve mezunlarımızın kendi kişisel kariyer planlarını yapmalarını ve bu planlarını hayata geçirmelerini amaçlıyoruz. Muş Alparslan Üniversitesi olarak kariyer yolculuğunuzda her zaman yanınızda olduğumuzu ve bizlere her zaman ulaşabileceğinizi hatırlatmaktan ve sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Teymur EROL ile başlayan “Mezun Konuşmaları” farklı dönem mezunları öğrencilerimizin konuşmaları ile devam etti.

Etkinliğe katılan mezunlarımız, hocaları ve dönem arkadaşlarıyla sohbet ederek hasret giderdi.

Toplantının devamında mezunlardan Üniversitemiz Mezun Bilgi Sistemi’ndeki bilgilerin güncel tutulması talep edildi. Ayrıca mezun buluşmalarının her yıl yürütülmesi ve sürekli iletişim halinde olabilmek adına Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezun Bilgi Formu mezunlarla paylaşıldı ve doldurulması talep edildi.

Mezunlar Buluşması güzel temennilerle sonlandırıldı.